Το VW Golf των 500 ίππων επιταχύνει από 0 σε 100 χλμ./ώρα σε 3,9''

Το Volkswagen Design Vision GTI βασίζεται στο Golf της έβδομης γενιάς, είναι όμως 15 χιλιοστά κοντύτερο στο μάκρος, 57 χιλιοστά χαμηλότερο και 71 χιλιοστά φαρδύτερο. Αυτές οι αλλαγές στις διαστάσεις κρίθηκαν σκόπιμες προκειμένου να χωρέσει ο κινητήρας αφενός και να παρουσιάζει την ανάλογη συμπεριφορά στο δρόμο.


Ο ευρύς εμπρός προφυλαχτήρας, οι ανασχεδιασμένοι εμπρός προβολείς, οι τεράστιες ζάντες των 20 ιντσών, οι πόρτες που λες και κρύβονται στο αμάξωμα, ο πίσω προφυλαχτήρας και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης είναι στοιχεία που κάνουν το συγκεκριμένο Golf πραγματικά μοναδικό.

Κάτω από το καπό, η Volkswagen τοποθέτησε έναν τροποποιημένο 3.0 λίτρων V6 TSI κινητήρα. Είναι υπερτροφοδοτούμενος, διαθέτει άμεσο ψεκασμό, και παράγει 500 ίππους.

Με τη βοήθεια ενός κιβωτίου ταχυτήτων DSG και την κίνηση να μεταφέρεται σε όλους τους τροχούς, το αυτοκίνητο επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ./ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα. Πληροφορίες σχετικά με την τελική ταχύτηττα δεν έχουν γίνει γνωστές, πιστεύετε όμως ότι θα είναι υψηλή.

Οι πίσω θέσεις έχουν αντικαταταθεί από μια τραβέρσα σχήματος Χ και ένα ζευγάρι αγωνιστικά κράνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου